Array

Un preot îi duce la mare în fiecare an pe copiii nevoiaşi: anul acesta 180 de micuţi au ajuns pe plajă, cei mai mulţi pentru prima oară

- Advertisement -


În această săptămână, preotul Dan Damaschin, de la Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi, a plecat cu un grup de 180 de copii la mare. Bucuria celor mici a fost posibilă datorită donaţiilor făcute de mii de ieşeni.

Trei autocare şi trei maşini au pornit în această săptămână de la Iaşi spre Eforie Sud. Grupul cu 180 de copii a ajuns în staţiunea de la malul Mării Negre ieri dimineaţă, iar cei mici se vor bucura de vacanţă în următoarele zile. „Până acum a fost înnourat în Eforie. Am venit noi a apărut şi soarele. La mare, aceşti copii vor dormi în aşternuturi curate, vor mânca pe săturate şi vor fi fără griji“, a transmis preotul Dan Damaschin de lângă micuţii care deja se bucurau de apa caldă a Mării Negre.

Costul pentru fiecare copil dus în tabăra de la Eforie Sud este de 200 de euro, iar banii au fost strânşi de preotul Dan Damaschin din donaţii. Preotul derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiaşe, cu mulţi copii, din comunele judeţului Iaşi. Prin acestea peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din ţară impresionaţi de iniţiativa preotului. Şi în anii trecuţi preotul ieşean a dus copii nevoiaşi la mare, cei mai mulţi ajungând în vacanţă pentru prima dată.

- Advertisement -

Citeste mai mult: adev.ro/pbsilu