Array

Un site de întâlniri organizează un experiment pentru a arăta modul în care iubirea schimbă fețele oamenilor

- Advertisement -

Site-ul de întâlniri, Sentimente a susținut un proiect foto interesant, cu scopul de a arăta cum ne afectează dragostea. Participanții au fost fotografiați înainte de experiment și ulterior li s-a arătat un videoclip care conținea un mesaj personal pentru fiecare dintre ei. În acest moment, participanții au fost fotografiați pentru a doua oară, iar rezultatele au fost comparate cu fotografiile inițiale.

Noi sperăm că veți dori să vă sunați sau să le scrieți celor dragi după ce ați citit acest articol pentru a le aminti cât de mult înseamnă pentru dvs.

Este imposibil să vezi dragostea ca ceva material și tangibil, cu toate acestea, fotograful Mihnea Ratte a reușit să surprindă acest sentiment în fotografiile sale. Participanții au fost invitați la o fotografie și după ce și-au făcut primul portret, li s-a arătat un videoclip în care cei dragi spuneau „Te iubesc” . Oamenii nu aveau habar la ce să se aștepte, motiv pentru care toate emoțiile lor au ieșit într-un mod foarte sincer.

Monica a auzit cuvinte calde din partea familiei sale.

- Advertisement -

Iubitul Manuelei și-a mărturisit dragostea față de ea.

Iubitul Alexandrei și-a mărturisit sentimentele

- Advertisement -

Raluca a urmărit un mesaj video emoționant de la copiii celor mai buni prieteni ai ei.

Nataliei i s-a arătat un videoclip cu pisica ei.

- Advertisement -

Oanei i s-a arătat un videoclip cu cățelul ei.

Cel mai bun prieten al lui Sebi a făcut un videoclip emoționant pentru el.

Andreea a primit un mesaj video de la cea mai bună prietenă a ei.

Dragostea este multifacetă și fiecare persoană își acordă propriul său sens special: unii își iubesc prietenii, alții nu își pot imagina viața fără animalele de companie, iubirea romantică este foarte puternică și la fel se iubește pe tine însuți. Care consideri cel mai valoros lucru din viața ta și ce schimbări se întâmplă cu tine când ești îndrăgostit?