Array

Un urs grizzly este surprins în timp ce se aruncă într-o piscină! Ce a făcut în secunda următoare a devenit VIRAL, toată lumea a râs în hohote

- Advertisement -


Atunci când zilele caniculare, oamenii și animalele găsesc tot felul de soluții ingenioase pentru a se răcori. Asemenea oamenilor, și necuvântătoarele încearcă să scape de toropeala de afară și reușesc să îi uimească pe toți cu gesturile lor.

Iar un urs a devenit vedetă pe internet datorită unui gest extrem de amuzant la care a apelat pentru a se răcori.

Voluntarii unui adăpost din Melrose, Florida, denumit „Single Vision”, au postat pe internet un videoclip în care Bruiser, un urs grizzly își face de cap în adăpost.

- Advertisement -

Pentru că nu mai suporta căldura, acesta a găsit metoda perfectă pentru a se răcori rapid. Și ce îți poate face cu ochiul atunci când nu mai poți de cald decât o piscină? Ei bine, același lucru l-a gândit și Bruiser, care s-a urcat pe scara piscinei și a făcut un salt direct în apa rece.

Această activitate îi place la nebunie lui Bruiser, mai ales că urșii grizzly care trăiesc în sălbăticie nu suportă temperaturile ridicate de afară. Aceștia sunt mari iubitori de apă și nu de puține ori au fost surprinși de oameni în râuri, la umbra copacilor sau chiar în piscinele oamenilor.

În schimb, sora lui Bruiser nu este la fel de încântată să se arunce în piscină ca acesta și preferă să se joace în nisipul de lângă. Bruiser poate fi văzut la un moment dat cum iese din apă şi merge prietenos lângă cel care surprinde aceste imagini adorabile. La un moment dat, acesta pare că zâmbește la cameră, semn că bălăceala este activitatea sa favorită.

Dacă ar fi avut parte și de o gustare răcoritoare, ziua chiar ar fi fost perfectă. Însă, chiar și așa, ursulețului nu îi dispare cheful de bălăceală. Cu mult avânt el se aruncă iar în piscină pentru a mai înota puţin și face acest lucru într-un mod extrem de amuzant. Îngrijitorii ursului spun că pe tot parcursul verii, nu trece nicio zi în care Bruiser să nu se bucure de acest răsfăţ estival.

- Advertisement -

Iată momentul amuzant surprins de îngrijitorii adăpostului: