Array

10 celebrități care au rude celebre neașteptate

- Advertisement -

1. Johnny Depp și regina Elisabeta a II-a

Credeți sau nu, vedeta piraților din Caraibe este de fapt un văr îndepărtat al reginei Elisabeta a II-a, de gradul al 20-lea pentru a fi exact.

2. Madonna și Hillary Clinton

- Advertisement -

Regina pop-ului are rădăcini politice și este legată de nimeni alta decât Hillary Clinton. Potrivit genealogistului William Addams Reitwiesner, Madonna este a 10-a vară a lui Hillary .

3. Tom Hanks și Fred Rogers

- Advertisement -

Nu numai că Tom Hanks a jucat rolul iconic al lui Fred Roger într-un film , dar este legat și de el! Potrivit lui Hanks, cei 2 sunt veri de-a 6-lea .

4. Kate Middleton și Elle Fanning

Da, Prințesa Aurora este o prințesă si în viața reală. Elle Fanning și sora ei Dakota sunt veri îndepărtați ai lui Kate Middleton și urmașii regelui Edward I.

- Advertisement -

5. Larry David și Bernie Sanders

Nu numai că arată la fel, dar aparțin și aceleiași familii. Celebrul comediant și scriitor Larry David este vărul lui Bernie Sanders. Și, la fel ca lumea, amândoi au fost destul de uimiți când au aflat asta!

6. Emily Blunt și Stanley Tucci

Noua Mary Poppins de la Hollywood este celebra cumnată a actorului Stanley Tucci ! Și bine, este căsătorită cu însăși starul iconic- John Krasinski.

7. Vera Farmiga și Taissa Farmiga

Vera Farmiga este sora mai mare a lui Taissa, care a obținut recunoașterea prin American Horror Story . Este o diferenta de 21 de ani între ele.

8. Carrie Fisher și Billie Lourd

Actrița Billie Lourd este fiica legendarei actrițe Carrie Fisher.

9. Steven Spielberg și Jessica Capshaw

Steven Spielberg, creatorul de filme iconice precum Jurassic Park și Jessica Capshaw din Grey Anatomy sunt rude! Cum? Sunt tată vitreg și fiică !

10. Ralph Fiennes și prințul Charles

Lordul Voldemort al lui Harry Potter este al optulea văr al prințului Charles în viața reală și nu ne-am fi asteptat la asta!